📋کارت هوشمند که با نامهای کارت تراشهدار یا کارت با مدار مجتمع هم شناخته میشود کارتی است که بر روی آن مدار مجتمع نصب شدهاست. از این گونه کارت میتوان بهجای کارت اعتباری و کارت پول یا در سامانههای امنیتی رایانهای، سامانههای تشخیص هویت و بسیاری موارد دیگر استفاده کرد.کارت هوشمند شبیه به یک رایانه ساده و کوچک است که میتواند از طریق دستگاه کارتخوان و اتصال طلایی خود، ارتباط برقرار کرده و امکان دسترسی به اطلاعات درون حافظه آن فراهم آید.
شاخص های سرمایه گذاری در این کسب و کار:
ظرفیت تولید: ۱ میلیون عدد
نرخ برابری دلار: ۲۴۰۰۰ تومان
مساحت زمین: ۷۰۰ متر
هزینه تجهیزات: ۷٫۶ میلیارد تومان
تعداد اشتغال: ۱۹ نفر
نرخ بازدهی داخلی: ۴۰ درصد
مدت زمان بازگشت سرمابه: ۳ سال
📍در اصل، بدنه کارت های هوشمند را می توان به سه روش مختلف تولید کرد . این سه روش، از نظر ماندگاری کارت، کیفیت سطح و تعداد و نوع اجزای عملکردی که می توان در کارت جای داد، با یکدیگر تفاوت دارند.ساختار تک لایه ای و ساختار چند لایه ای.
📈۲۳ واحد تولید انواع کارت هوشمند در کشور فعال است که بیشترین واحد فعال مطعلق به استان تهران با تعداد ۱۸ واحد میباشد.ظرفیت تولید کل این ۱۸ واحد ۶۱۳ میلیون عدد کارت هوشمند در سال میباشد.از چالش های این حوزه میتوان وارداتی بودن برخی از مواد اولیه مانند تراشه، تغییرات مقررات گمرکی و مشکلات ارزی، قیمت تمام شده بالا کارت ها،کیفیت پایین چاپ کارت ها و… را نام برد