📋در گذشته امکان خرید کلیه محصولات پروتئینی از مراکز متمرکز و مختص به این محصولات، امکانپذیر نبود. در واقع جهت خرید هرکدام از انواع محصولات پروتئینی نظیر گوشت، مرغ، قارچ و… نیاز به مراجعه به مراکز خرید پراکنده و متعددی بود.و این جرقهای بود برای ایجاد فروشگاههایی متمرکز برای ارائه محصولات پروتئینی به مشتریان متقاضی این محصولات. بگونهای که امروزه در اکثر نقاط شهر شاهد فعالیت تعداد زیادی از فروشگاههای بزرگ و کوچک پروتئینی هستیم.همانطور که از نام این فروشگاهها پیداست، محصولات ارائه شده در آن ها شامل فراوردههای پروتئینی نظیر گوشت سفید، گوشت قرمز بصورت بستهبندیهای آماده در انواع چرخ کرده، دل و جگر و کلیه محصولات مرتبط با این دسته میباشد.
شاخص های سرمایه گذاری این کسب و کار:
طرفیت خدمات سالیانه: ۴۵۰ تن
نرخ برابری دلار: ۲۴۰۰۰ تومان
مساحت مکان: ۲۰۰ متر مربع (رهن و اجاره)
سرمایه در گردش: ۹۰۰ میلیون تومان
هزینه تجهیزات: ۱٫۸ میلیارد تومان
تعداد اشتغال: ۴ نفر
نرخ بازدهی داخلی: ۱۵۰ درصد
مدت زمان بازگشت سرمایه: کمتر از یک سال
📍گرانی دام و طیور، قدرت خرید مردم را کم کرده و خیلی زود سبب کسادی بازار گوشت قرمز میشود.فرصت کم فروشندگان محصولات گوشتی برای فروش محصول و درنتیجه سیاه شدن، کبودشدن و تعفن گوشت درون یخچال که مشتری را فراری میدهد و دست فروشنده را در پوست گردو میگذارد.تأمین گوشت از کشتارگاهها روزانه و هر صبح انجام میشود و باید بر اساس نیاز روز گوشت سفارش داده شود. فروش پایین روزانه گوشت سبب میشود گوشت روی دست قصاب بماند و فروش بالا و بیشتر از خرید روزانه سبب میشود مشتری دستخالی از مغازه برود و گاهاً هیچگاه دیگر برنمیگردد.همچنین کار با چاقو و ساتور و حضور در یک فضای سرد و مرطوب، میتواند برای افراد آسیبپذیر در درازمدت چالشهای سلامتی ایجاد کند.
📈قیمت گوشت و میزان فراوانی آن، از عوامل تعیین کننده میزان مصرف آن در نقاط مختلف جهان است. کاهش مصرف گوشت قرمز در میان خانوارهای ایرانی در حالی اتفاق افتاده است که استاندارد سرانه مصرف گوشت در سطح کشورهای جهان به بیش از ۱۲ کیلوگرم در سال می رسد. به رغم اینکه پیش از افزایش قیمت ها هم سرانه مصرف گوشت در ایران به همین میزان بود، اخیرا به دلیل افزایش قیمت، کمبود بودجه و کاهش توان خرید مردم، سرانه مصرف گوشت مردم در ایران به ۸کیلوگرم در سال رسیده و برخی آمارها حتی نشان می دهد که این عدد به کمتر از ۶کیلوگرم در سال رسیده است.