• امروزه در صنایع غذایی، کرمهای خوراکی تحت عنوان کره تولید میشود که ماهیتی متفاوت با کرههای گیاهی و جانوری دارد. این مواد از آسیاب خشکبارها به دست میآید و در صنایع غذایی تحت عنوان «کره» نام گرفته است. با توجه به اینکه کشور ما یکی از بزرگترین کشورهای تولیدکننده خشکبار در جهان میباشد و سالیانه مقدار زیادی خشکبار را بهصورت فلهای به بازارهای جهانی صادرات میکند، با تولید فرآوردههای این مواد، میتوان ارزشافزوده بسیاری را برای این محصولات ایجاد کرد.
شاخص های سرمایه گذاری در این کسب و کار:
ظرفیت تولید: ۴۰ تن در سال
نرخ برابری دلار: ۲۶۰۰۰ تومان
مساحت زیربنا: ۵۰ متر مربع
هزینه تجهیزات: ۳۰۰ میلیون تومان
تعداد اشتغال: ۲ نفر
نرخ بازدهی داخلی: ۶۶ درصد
مدت زمان بازگشت سرمایه: ۲ سال
مزیت ها و نقاط قوت:
-ایران جزو بزرگترین کشورهای تولید کننده خشکبار جهانی میباشد
-ایجاد ارزش افزوده بالا
-تکنولوژی دردسترس
-بازار صادراتی مناسب درصورت کیفیت بالا محصول
موانع و مشکلات:
-مشکلات صادرات به صورت فله
-سهم بسیار اندک از بازار جهانی علی رغم پشتوانه قوی مواد اولیه
-نوسانات قیمت مواد اولیه
• از مزایای استفاده از کره گیر می توان به تولید کره به صورت ارگانیک که دارای صرفه اقتصادی نیز می باشند اشاره کرد. از انواع کره گیر می توان کره گیر فروشگاهی، هایپرمارکتی و صنعتی را نام برد