• در سیستمهای آکوا پونیک امکان پرورش ماهی و کشت محصولات کشاورزی در یک چرخه وجود دارد ولی در عمل بیش از ۹۰% فروش به محصولات کشاورزی برمی گردد. پرورش ماهی به عنوانه یک منبع درآمد جداگانه محاسبه می شود که میتواند به تنهایی جواب گوی هزینههای قسمت پرورش ماهی باشد.در سیستمهای آکوا پونیک امکان پرورش ماهی و کشت محصولات کشاورزی در یک چرخه وجود دارد ولی در عمل بیش از ۹۰% فروش به محصولات کشاورزی برمی گردد. پرورش ماهی به عنوانه یک منبع درآمد جداگانه محاسبه می شود که میتواند به تنهایی جواب گوی هزینههای قسمت پرورش ماهی باشد.
شاخص های سرمایه گذاری:
ظرفیت پرورش ماهی: ۲۵ تن در سال
ظرفیت پرورش صیفی جات: ۱۱۰ تن درسال
نرخ برابری دلار: ۲۸۰۰۰ تومان
مساحت زیر بنای گلخانه: ۳۰۰۰ متر مربع
هزینه تجهیزات: ۳ میلیارد تومان
تعداد اشتغال: ۳ نفر
نرخ بازدهی داخلی: ۳۲ درصد
مدت زمان بازگشت سرمایه: ۳٫۵ سال
• محصولات حاصل از گلخانه آکواپونیک به عنوان محصول سالم شناخته میشود و در فروش آنها نقش مهمی دارد. با کشت آکوآپونیک، از یک واحد تولیدی دو نوع محصول
تولید میشود و این موضوع در مناطق خشک و نیمهخشک که کمبود آب محسوس است، بسیار حائز اهمیت است. از همه مهمتر اینکه آکوآپونیک مدلی برای کشاورزی پایدار است.
• اگرچه تکنولوژی آکوآپونیک کمی پیچیده به نظر میرسد ولی میتواند در مناطق خشک و نیمهخشک مثل ایران کاربرد گستردهای داشته باشد و به طور کلی استفاده بهینه از آب کشاورزی و سایر مصارف صنعتی و آشامیدنی، مهمترین مولفهها برای صرفهجویی در مصرف منابع آب است. به طور کلی کشت گیاهان در تلفیق با پرورش ماهی یکی از روشهایی است که از مزایای متعددی مثل بهبود طعم و کیفیت محصولات کشاورزی، بهبود کیفیت آب استخرهای پرورش ماهی، کاهش آلودگی محیط زیست، کاهش هزینه تامین آب و صرفهجویی در مصرف کودهای شیمیایی برخوردار است.