📋پایه اصلی ایزوگام قیر می باشد که با ترکیب مواد دیگری همچون الیاف معدنی، پودر مصنوعی، آلومینیوم، پلی اتیلن، پلی استر ورقه های نازکی تولید میکردند که با آن می توانستند بام خانه ها را بپوشانند که البته بسیار عایق محافظتی خوبی می باشد و تقریبا همه از عملکرد آن راضی می باشند.
شاخص های سرمایه گذاری در این کسب و کار:
ظرفیت تولید: ۸۰۰۰ تن در سال
نرخ برابری دلار: ۲۳۰۰۰ تومان
مساحت زیربنا: ۲۲۰۰ متر مربع
هزینه تجهیزات: ۲٫۷ میلیارد تومان
تعداد اشتغال: ۲۰ نفر
نرخ بازدهی داخلی: ۳۱ درصد
مدت زمان بازگشت سرمایه: ۴ سال
مزیت ها و نقاط قوت:
-وابسته نبودن صنعت به واردات
-تکنولوژی در دسترس
-امکان تولید با کیفیت بالا
-آشنایی عموم با ایزوگام و انتخاب آن به عنوان اولین گزینه برای عایق بندی
موانع و مشکلات:
-نرخ بالا مواد اولیه
-مشکلات و موانع صادراتی
-بالا بودن قیمت تجهیزات و ماشین آلات
-فعالیت کارخانه های تولید ایزوگام با یک سوم ظرفیت
-محدودیت در زمان نگهداری به دلیل منقضی شدن تاریخ مصرف و کاهش عملکرد محصول
📍با محبوبیت ایزوگام خیلی از افراد خواهان این شدند که خط تولید ایزوگام تمام اتوماتیک را راه اندازی کنند و از آن به عنوان منبع درآمدی پرسود یاد میکنند. اما با زیاد شدن افرادی که این کسب وکار را انتخاب میکنند به تدریج بازار آن نیز رشد و سود قبلی خود را نداشته و خیلی از افراد را به ضرر رسانده است.این افراد گمان میکردند که درآمد کارخانه تولید ایزوگام بسیار پرسود است و به صورت ثابت و همیشگی می باشد اما این موضوع رفته رفته ماهیت خود را ازدست داد به طوریکه کارخانجات تولید ایزوگام نیز با مشکل مواجه شده اند و رو به ورشکستگی هستند.
📎یکی از مشکلات خط تولید ایزوگام تامین مواد اولیه و همچنین قیمت دستگاه تولید ایزوگام است که بسیار بالا می باشد و ممکن است قسمت زیادی از سرمایه شما را مصرف کند. اما سود تولید ایزوگام کاملا به دور از واقعیت است چرا که برای تولید ایزوگام باید تجهیزات و دستگاههای پیشرفته خریداری شود که این موضوع قطعا بر روی قیمت نهایی ایزوگام تاثیرگذار خواهد بود و ممکن است هر کسی نتواند با قیمتی که شما تعیین کرده اید ایزوگام را خریداری کند.