09150566946

معرفی ارز دیجیتال زیلیکا (ZIL)

zilliqa blockchain 1 - معرفی ارز دیجیتال زیلیکا (ZIL)

ارز دیجیتال زیلیکا (ZIL) چیست؟

Zilliqia یا زیلیکا یک پروژه ارز دیجیتال است که هدف خود را سریع تر ساختن و مقیاس پذیر تر کردن بلاکچین می داند. این پروژه به منظور ساده سازی فرایند اجماع از فناوری چند تکه سازی یا تقسیم استفاده می کند، از این رو اتریوم و سایر بلاکچین ها می توانند اپلیکیشن های توزیع شده را میزبانی کرده و یا به طور موفقیت آمیزی فرایند انجام تراکنش ها را سریع تر نمایند.

زیلیکا یک پروتکل با کارایی بالا و پیشگام در استفاده از فناوری Sharding یا تقسیم برای افزایش سرعت تراکنش های شبکه می باشد. معماری این سیستم برای میزبانی شبکه ای قدرتمند، پایدار و سریع طراحی شده است که توان پردازش هزاران تراکنش در ثانیه را داشته باشد. زیلیکا به عنوان یک پیشرو در رقابت مقیاس پذیری، توجه زیادی را به خود جلب کرده و محصول مناسبی برای بازار ایجاد کرده است.

با رشد شبکه، توان عملیاتی نیز به طور تصاعدی افزایش می یابد، توان پردازشی شبکه آزمایشی هم اکنون به بیش از ۲۰۰۰ تراکنش در ثانیه رسیده است. این شبکه از زبان مقیاس پذیر Scilla استفاده می کند. علاوه بر افزایش سرعت پردازش در معاملات، زیلیکا در حال ایجاد مشارکت های زیادی است. برای مثال زیلیکا به منظور کار بر روی فناوری بلاکچین برای تبلیغات با شرکت MindShare همکاری می کند، علاوه بر این Ethermon در حال پورت کردن و انتقال Monster Battles به زیلیکا بوده که باعث می شود کاراکتر های Ethmoron روی شبکه بسیار گسترده تر بلاکچین اتریوم ذخیره شوند. 

رسالت ارز دیجیتال زیلیکا

هنگامی که مشکلات موجود در مقیاس پذیری اتریوم آشکار شد، پروژه های مبتنی بر بلاکچین ۳٫۰ به ایجاد شبکه های جدید برای حل این مشکل روی آورند. در این میان یک بنیاد در سنگاپور به نام زیلیکا جزو اولین های این حوزه بود. همگام با رشد بیت کوین و اتریوم، پردازش لجر دیجیتال آنها کندتر شد. علاوه بر این با افزایش میزان گره های پردازش کننده بلاک، زمان بیشتری برای اجماع صرف خواهد شد. زیلیکا این مشکل را با تقسیم گره ها، در هنگام گذر شمار آنان از ۶۰۰ عدد، حل می کند. 

نرخ بالای تراکنش های هدف گذاری شده توسط زیلیکا، به طور بالقوه راهی را برای تنوع در کاربری DLT ایجاد می نماید. در حال حاضر اغلب DLT ها خارج از قابلیت های عملکرد شبکه هایی مانند Bitcoin و Ethereum  می باشد. توان عملیاتی اکنون بزرگترین مانع سر راه استفاده از فناوری بلاکچین در صنایعی مانند بازی، تبلیغات دیجیتال، بازارهای مالی و پرداخت های الکترونیکی است. تنها در منطقه آسیا و اقیانوسیه ارزش این بخش ها حدود ۲۷۲ میلیارد دلار برآورد می شود. 

در حالی که زیلیکا یکی از اولین پروژه های موفق در رقابت مقیاس پذیری بوده ، اما به تازگی پروژه های موازی زیادی به این رقابت پیوسته اند. برای مثال QuarkChain دارای پروتکل تقسیم مشابهی بوده و MultiVac نیز در حال آماده سازی برای ورود به بازار است. 

علاوه بر تقسیم کردن، روش های دیگری نیز برای رسیدن به سرعت های مشابه یا حتی فراتر وجود داشته که توسط سایر بلاکچین ها پیاده سازی شده اند. با نظر بدین موضوع، زیلیکا از طریق مشارکت های خود سناریوی کاربردی خوبی را برای دست یابی به بازار مطرح کرده است. در حالی که اغلب این مشارکت ها به آینده پروژه مربوط می شوند، تحقیق روی کاربرد فناوری بلاکچین در تبلیغات دیجیتال و سایر فناوری های نوین به سرعت در حال شتاب گیری است. 

نقشه راه زیلیکا

پروژه زیلیکا در سال ۲۰۱۷ توسط گروهی از محققان در دانشگاه ملی سنگاپور بنیان گذاری شد. اعضای اولیه تیم شامل شینسو دانگ، یاوقی جیا، امریت کومار و پراتیک ساکسنا بود. ساکسنا قبلا همکار لویی لو، مدیر کل و هم بنیانگذار شبکه Kyber، بوده است. آنان چند ماه قبلا شروع به کار شبکه آزمایشی خود، شرکت حامی زیلیکا تحت عنوان Zillia research را ثبت کردند. 

زیلیکا قصد دارد که در ژانویه سال ۲۰۲۱ پورتال مدیریت خود را گسترش دهد. سال ۲۰۲۰ اثبات کرد که این شیوه دسته بندی پروتکل، شیوه مناسبی برای بخش امور مالی غیرمتمرکز خواهد بود. بهترین پروتکل های Ave امور مالی غیر متمرکز (AAVE) بر اساس پورتال های مدیریت به این شیوه از پروتکل بندی روی آورده اند. 

یک ماه بعد زیلیکا به احتمال زیاد یک بروز رسانی برای شبکه اصلی کار خواهد کرد. نسخه اصلی نرم افزار به نسخه V7.1.0 بروز رسانی خواهد شد. پل PolyNetwork، ساختاری که زیلیکا را به Ontology (ONT)، Neo (NEO) و سایر بلاکچین ها وصل خواهد کرد نیز در ماه مارس منتشر خواهد شد. 

نیمه دوم سال ۲۰۲۱، با یک بروز رسانی بزرگ برای صرافی غیر متمرکز زیلیکا تحت عنوان ZilSwap همراه خواهد بود، از این رو علاقه مندان می توانند دارایی های خود را روی ZilSwap 2.0 معامله نمایند. 

استخراج، معامله و سرمایه گذاری بر روی زیلیکا

توکن های شبکه زیلیکا، ZIL نام دارند و حداکثر میزان سکه های آن به ۱۲,۵۳۳,۰۵۲,۴۳۵ ZIL محدود شده است. تا کنون بیشترین قیمت ثبت شده برای ZIL برابر با ۰٫۲۲۲۴۱۵ دلار آمریکا بوده که در آن زمان ارزش کل بازار این ارز را از یک میلیارد دلار عبور داده است. 

در ICO زیلیکا که در دسامبر سال ۲۰۱۷ آغاز شده و حدود یک ماه به طول انجامیده است، حدود ۲۲ میلیون دلار سرمایه گذاری جمع آوری شده است. در آن زمان ۳۰ درصد از توکن ها میان کاربران اولیه و مشارکت کنندگان در پروژه توزیع شده و ۴۰ درصد دیگر آن به عنوان پاداش برای استخراج در نظر گرفته شد. 

ZIL یک توکن ERC-20 در شبکه آزمایشی اتریوم خود بوده است، اما در طول سال ۲۰۱۹ با نسبت یک به یک به شبکه بومی ZIL منتقل شده است. البته این کار در ابتدا برای ربع سوم سال ۲۰۱۸ برنامه ریزی شده بود، اما در نهایت به ژانویه سال ۲۰۱۹ موکول شد. 

استخراج ZIL توسط یک پروتکل اجماع اثبات عملکرد ترکیبی انجام شده و نسبت به بلاکچین های PoW معمولی مقداری متفاوت است. علاوه بر این ZIL بر روی طیف گسترده ای از بورسها شامل BITBOX، Binance، Huobi، Bithumb و OKEx قابل معامله است. جفت های این ارز برای تراکنش نیز ETH، USDT و BTC بوده و ارزش معاملات روزانه ZIL بیش از ۱۰ میلیون دلار آمریکا برآورد می شود.

آینده زیلیکا و نظر کارشناسان

در صورت ادامه دار بودن پروژه های همکاری زیلیکا، ارزش ارز این شبکه یعنی ZIL احتمالا رو به رشد خواهد بود. زیلیکا همچنین مشارکت در رویدادهای زیادی در جزو برنامه خود قرار داده که منجر به رشد علاقه و توجه کاربران جدید خواهد شد، جدای از محبوبیت و همکاری با سایرین، توجه زیلیکا به زیر ساخت خود شبکه و افزایش سرعت تراکنش نیز در بهبود بهای ارز این شبکه نقش خواهد داشت. 

  • وبسایت CoinsWitch نسبت به ZIL نظر مثبتی داشته و ارزشی برابر با ۱٫۳۳۸ دلار را برای اواخر سال ۲۰۲۵ این ارز پیشبینی می کند. 
  • وبسایت WalletInvestor سرمایه گذاری بر روی این ارز را سود آور دانسته و پیشبینی می کند که ارزش این ارز در سال ۲۰۲۵ به ۰٫۴۲۶ دلار برسد. 

مزایای زیلیکا

  • ایده افزایش سرعت تراکنش به وسیله فناوری تقسیم گره ها، نه تنها باعث تقویت این شبکه خود زیلیکا شده، بلکه برای کل فناوری بلاکچین مهم در نظر گرفته می شود.
  • تیم توسعه با تجربه، که باعث شده در زمینه های فنی زیلیکا بخوبی عمل کند.

معایب زیلیکا

تاخیر در زمان پیاده سازی شبکه اصلی که باعث دلسرد شدن شماری از کاربران شد.

🔻🔻🔻🔻🔻
ویرا سرمایه
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *